Proč ochutnat žirafu? Přijďte na přednášku ČZU!
Naše škola a školka budou zařazeny do projektu České zemědělské univerzity Biodiverzita-Udržitelnost-Komunita. Naše děti se tak budou učit zachovávat a využívat biodiverzitu a v rámci […]
4. února 2019
Naše škola a školka budou zařazeny do projektu České zemědělské univerzity Biodiverzita-Udržitelnost-Komunita. Naše děti se tak budou učit zachovávat a využívat biodiverzitu a v rámci předmětu pracovní činnosti se budou učit efektivně pěstovat různé plodiny – a budou sklízet plody své práce. Organizátoři a vedoucí projektu by Vás tímto rádi pozvali na workshop, přednášku, diskuzi a férové občerstvení v jednom, budete se tak moci s projektem blíže seznámit. Akce se uskuteční již tuto středu!
Konírna, Strakonická 948/1 Praha 5
ve středu 6. února 2019 od 16.30 hodin
Milí kolegové a příznivci férového jídla,
v rámci projektu BUK (Biodiversita-Udržitelnost-Komunita) bychom Vás rádi pozvali na další ze série udržitelných workshopů s přednáškou, diskuzí a férovým občerstvením.
Máme možnost fér přístupu v gastronomii?
Jak naše emoce ovlivňuje etika potravinářské výroby?
A proč stojí za to ochutnat žirafu?
O kontroverzních otázkách, ale i faktorech ovlivňujících kvalitu potravin, budeme diskutovat s Radimem Kotrbou, který se chovu, ochraně zvířat a kvalitě masa profesně věnuje na Fakultě tropického zemědělství ČZU. A rozhodně není jen teoretik – sám chová vlastní ovce, jeleny i lamy guanako.